Potentiële klanten triggeren in opdracht van &SUUS

Het triggeren van potentiële zakelijke klanten, laat ze kennis maken met je bedrijf. Hoe doe je dat? Waar begin je? 

Het bedrijf &SUUS interieuradvies en styling kwam met de vraag hoe ze meer potentiële zakelijke klanten kon triggeren. Zelf hadden ze al het idee om een mini-portfolio op te sturen.

Dit is natuurlijk altijd een goed idee, maar ik dacht dit kan spannender. Ik heb een unieke manier gevonden om potentiele klanten kennis te laten maken met &SUUS.

 

Mijn eerste gedachten waren: we moeten iets opsturen, mensen worden blij van pakketjes/ cadeautjes. Hier vanuit ben ik verder gaan denken. Wat wil je nu echt hebben als je bezig bent met het inrichten van een ruimte? Als ik dan naar het vak zelf kijk zie in stylisten en adviseurs altijd met kleurenwaaiers, staaltjes en stofjes in de weer, dus dacht ik aan een soort van ´do it yourself kit´.

Door middel van veel proefjes maken ben ik uiteindelijk op het idee gekomen om een app te maken, omdat ik niet geleerd heb voor app ontwikkelaar heb ik een Mockup gemaakt, nu kun je zien hoe de app zou kunnen werken. Een app ontwikkelaar zou &SUUS hier verder mee kunnen helpen.

 

In de app is te zien hoe je een object in je eigen ruimte kunt plaatsen door middel van de camera van je telefoon. Met de beweging van je vingers kun je het object op de juiste plek plaatsen. Je kunt van het beeld een foto maken. Na het bekijken van het object kun je verder klikken naar het volgende scherm. Hier kun je kiezen om een stalenkaart opgestuurd te krijgen van de categorie waarin jij geïnteresseerd bent. Een paar dagen later kun je de app en de stalenwaaier combineren om de juiste keuze te maken voor je ruimte. 

Er wordt verder geen informatie vrijgegeven over de producten, je kunt contact opnemen met &SUUS om erachter te komen van welk merk het object is.

https://www.youtube.com/watch?v=OeaUo3qccyM